Eén van de belangrijkste productgroepen van onze slagerij zijn de vleeswaren en worstsoorten. Onze klanten komen van heinde en verre voor deze peilers van het bedrijf. Nergens in de wijde omgeving vindt u zo een breed en diep assortiment vleeswaren.
Van heerlijke zelfgemaakte gerookte Saksische leverworst tot Pata Negra ham van het Iberische varken. Van ambachtelijke gemaakte bloedworst tot overheerlijke balkenbrij. Bij het selecteren van andere, veelal buitenlandse fabrikanten zijn kwaliteit, smaak en authenticiteit altijd het belangrijkste factoren.
Italiaanse vleeswaren importeren wij zelf van de huizen, Citterio en Levoni.
Spaanse vleeswaren komen van de coöperatie van El Pozo.
Genoemde bedrijven produceren nog vrij ambachtelijk en hebben naar ons idee de beste kwaliteit.
Onderscheidend in ons assortiment vleeswaren is de kwaliteit en de diversiteit. De meeste vleeswaren maken wij zelf en zijn afgestemd op de wens van onze klanten met in achtneming van het originele receptuur.
Onze worstmakerij wordt geleid door mijn broer Coen. Coen is Meester worstmaker en heeft enorm veel nationale en internationale prijzen gewonnen met zijn vleeswaren. Coen is altijd op zoek naar nieuwe smaken en producten om deze te gebruiken in zijn “laboratorium”.
Kijk ook eens naar deze filmpjes om een indruk te krijgen.
We doen zo vaak mogelijk mee met vakwedstrijden om zo onze producten door vakmensen te laten keuren. In onze worstmakerij is een wand ingericht met de tientallen bekers die we hebben gewonnen in de afgelopen jaren. Meerdere Nationale en Internationale kampioenschapbekers staan er tussen. In de loop der jaren hebben we bijna het gehele assortiment laten keuren en deze wordt hogelijk gewaardeerd.
Grove en fijne patés met diverse toevoegingen, minimaal 12 soorten op voorraad.
Wij snijden en verpakken de patés vacuüm, zodat u altijd beschikt over mooie verse paté.