Wat in de vorige eeuw begonnen is met een slavinkje is bij de huidige slagersgeneratie veelal uitgegroeid tot een bonte verzameling gekleurd gepaneerde snel klaar te maken vleesproducten.
Wij maken alle pan klaar producten zelf en gebruiken uitsluitend verse grondstoffen. Wij maken bij het fabriceren van de pan klare vleesproducten veelal gebruik van rund-, kalfs-, lams-, of kipvlees en gebruiken graag verse kruidenmarinades. Behalve het bekende basis assortiment hebben wij een keur aan niet allerdaagse vers vlees specialiteiten, hieronder een kleine greep.
Dun gesneden biefstuk opgerold met Parma ham, oude kaas, bosui en wilde spinazie, gekruid met een zachte kruiden marinade.
Dun gesneden kipfilet opgerold met Parmaham, Italiaanse kaas en verse basilicum.
Kogelbiefstukje gemarineerd.
Gemarineerde rib eye.
Kalfsschnitzel met Parma ham en salie.
Kalfsschnitzeltje opgerold met kalfsgehakt en kruiden.