Slagerij Bood

Zandvoortselaan 161
2106 AM Heemstede / Aerdenhout
0235242158

Wij van Slagerij Bood zorgen voor de culinaire aankleding van uw evenement. Van een zakelijke bedrijfspresentatie tot een intiem verjaardagsfeest. Op maat gesneden en met gerechten die passen bij de gelegenheid en de gasten. Maar altijd van hetzelfde hoge niveau. Een niveau dat herkent word als dat van slagerij Bood.

Vakbekwame koks

Onze vakbekwame koks maken dag in dag uit nieuwe gerechten en culinaire presentaties voor elke gelegenheid. Van eenvoudig tot uitgebreid, van klassiek tot modern en van Hollandse pot tot Zuid Afrikaanse braai. Altijd gebruik makend van eerlijke, dagverse producten van de beste kwaliteit uit binnen- en buitenland.

Producten van eigen bodem

De beste producten van eigen bodem en geïmporteerde, mediterrane specialiteiten. Al dat lekkers wordt bij ons in eigen keuken verwerkt tot smaakvolle gerechten. We blijven op de hoogte van de laatste trends op eetgebied en deze worden in onze keuken vertaald in eigentijdse en trendsettende gerechten. Maar ook voor een meer traditionele aanpak met klassieke gerechten is Slagerij Bood de aangewezen partner. Een diner van meerdere gangen inclusief aperitief en grand dessert... Of een rijk gedecoreerd Italiaans buffet met koude en warme gerechten? Slagerij Bood weet hoe het hoort. Met ons breed georiënteerd keukenteam kunt u alle kanten op.

De lekkerste kleine hapjes

Om de gesprekken tijdens een feest goed op gang te houden werken kleine hapjes vaak erg goed. Wij van Slagerij Bood werken daarom graag met amuses en fingerfood tijdens zogenaamde walking dinners. Niemand heeft een vaste plek, er heerst een informele sfeer en tijdens het eten kan rustig van gesprekspartner gewisseld worden. Meerdere gangen worden in aparte schaaltjes, trendy glaasjes of kleine bordjes uitgeserveerd. Verwacht hierbij gerechtjes als een Spaans soepje, tartaar van wilde zalm net mierikswortel, Witlof met gorgonzolaroom en Pata Negra, Bresaola met rucola enz enz.

Slagerij Bood

Zandvoortselaan 161
2106 AM Heemstede / Aerdenhout
0235242158

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten